Tarieven:

Prijzen zijn per nacht inclusief ontbijt (excl. toeristenbelasting):

  • 1 persoon     €57,50
  • 2 personen  €65,-**
  • 3 personen  €80,-
  • 4 personen  €90,-

 
Toeristenbelasting p.p.p.n: €0,66

**Toeslag kamer 2 personen - 2 aparte bedden opmaken: €5,00. 
Kinderbedje op aanvraag € 5,00 (hoeslaken aanwezig, deken zelf meenemen). 

U kunt bij ons niet betalen met cheques.

Wanneer u bij ons voor meerdere dagen reserveert geldt er vanaf 3 of meer nachten 5% korting en vanaf 5 of meer nachten 10% korting op het totale kamertarief.

Ontbijten kunt u bij ons tussen 8.00u en 9.30u. 

Des informations en français? Voir: en français.

Table d'hôtes:
 Op aanvraag.


Bagageservice

Onderweg tijdens een wandel- of fietstocht? Wij bieden (op aanvraag) ook bagageservice aan zodat u niet bepakt en bezakt hoeft te fietsen of te wandelen. Ook kunnen wij u naar een volgende bestemming of dichtbij zijnde treinstation in Chalindrey brengen.  Vraag ons naar de mogelijkheden.  


COVID

U bent van harte welkom! In verband met COVID-19 vragen wij u, voor ieders gezondheid, met klachten gerelateerd aan het virus uw komst uit te stellen. 

Algemene voorwaarden

Welkom bij Ferme Adrien. Op deze pagina lees je onze algemene voorwaarden.
 
In- en uitchecken
Op de dag van aankomst is uw kamer beschikbaar vanaf 16.00 uur.  Op de dag van vertrek vragen wij u de kamer uiterlijk om 10.00 uur te verlaten. Voor afwijkende aankomst tijden graag even contact opnemen met ons.

Reservering
Zodra we uw reservering ontvangen hebben sturen we u een bevestiging toe per e-mail. In deze bevestiging staat tevens het verzoek tot aanbetaling (25% binnen 7 dagen,  wanneer u deze aanbetaling voldaan heeft is de reservering pas definitief). Het restant dient 4 weken voor aankomst te zijn voldaan. Bij late boekingen (minder dan 5 dagen voor aankomst) vragen wij het volledige bedrag als aanbetaling. Deze aanbetaling dient ter verzekering van uw reservering.
U kunt bij ons niet betalen met cheques.

Annulering
U kunt kosteloos annuleren tot vier weken voor aankomstdatum. Bij annulering tussen de vier en twee weken voor aankomst brengen wij de aanbetaling van de kamerhuur in rekening (25%). Bij annulering tussen twee en 1 week voor aankomst, brengen wij 50% van de kamerhuur in rekening. Bij annulering binnen één week voor aankomstdatum, bent u het gehele bedrag verschuldigd. We adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Annuleren i.v.m. Covid 

  • Alleen wanneer er vanuit de Franse Overheid een negatief reisadvies wordt afgegeven voor de  Haute Marne (in de door uw geboekte periode) kunt u kosteloos annuleren (of verplaatsen) en krijgt u het gehele bedrag terug gestort minus € 15 administratiekosten. 
  • Voor andere redenen van annuleringen gelden onze normale annuleringsvoorwaarden zoals hierboven beschreven.  


Aansprakelijkheid
Ferme Adrien aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken van eigendommen of beschadigingen aan bijvoorbeeld bagage of voertuigen. De huurder is jegens verhuurder aansprakelijk voor schade aan bezittingen van verhuurder die is veroorzaakt door het doen of (na)laten van de huurder, zijn gezinsleden en eventueel door hem toegelaten bezoekers.

Overig 
Binnen mag er niet gerookt worden. In de buitenruimte mag er wel gerookt worden, mits u gebruik maakt van een asbak. Onze eigen hond en kat kunnen niet goed met bezoekende huisdieren omgaan. Vandaar dat wij spijtig genoeg geen huisdieren accepteren in onze kamers.