Onze kamers

Ferme Adrien kent een lange geschiedenis. De huidige boerderij staat op een plek waarbij de eerste bewoning zelfs terug gaat tot 1845. Onze 5 kamers kennen ook deze traditionele Franse uitstraling met elk haar eigen karakter maar met het comfort van vandaag. Al onze kamers zijn uitgerust met een aparte douche en wc. Ook is in elke kamer WIFI te ontvangen al zal u door de schoonheid van de omgeving hier amper aan toe komen. Ervaar de rust en u zult weer opgeladen uw reis weer kunnen vervolgen.     

Er is een aparte ruimte op de verdieping waar de kamers zich bevinden waar u een simpele zelf meegenomen kant-en-klaar maaltijd kunt opwarmen (magnetron). U kunt hier koffie/thee zetten en er staat kleine koelkast staan waar u drankjes kunt pakken (tegen betaling). 

Rose

De Rose is een knusse maar heerlijke, ruime 1 persoonskamer met eigen douche en toilet. Het bed is 140x190 en heeft een achterbord.

Capucine

Deze familiekamer met prachtige uitzicht is ideaal voor 3 volwassenen of voor 2 volwassenen met 2 kinderen voorzien van eigen badkamer (let op, douchen in kleine badkuip) en aparte toiletruimte aanwezig. Het tweepersoons bed is 140x190 en de 2 enkele bedden zijn 080x200 (alle bedden zijn zonder achterbord).

Anemone

Heerlijke, 2 persoonskamer met een prachtig uitzicht voorzien van een tafel met zitje, eigen badkamer en toilet. Het tweepersoons bed is 140x190 (zonder achterbord).

Egelantine 

De Eglantine is een ruime, 3 persoonskamer met prachtig uitzicht over de tuin. De kamer is voorzien van tafel met zitje en eigen badkamer met toilet. Het tweepersoons bed is 140x190 en het eenpersoons bed is 080x190 (beide bedden zijn zonder achterbord).


Marquerite

Deze typische Franse kamer is geschikt voor 3 personen. U kijkt hier uit over de stallen en heuvels. De kamer is voorzien van eigen badkamer met toilet en een tafel met stoelen. Het tweepersoonsbed is 140x190 en het eenpersoons bed is 110x190 (beide bedden zijn zonder achterbord).

Recreatieruimte

Naast de ontbijt/dinerruimte bevind zich een speelkamer met tafeltennis, biljart, bibliotheek, informatievoorziening en verschillende gezelschapsspellen. Wifi is inbegrepen.